• Forside

Force India præsenterer line up torsdag

Det indiske Force India team har meddelt, at man vil præsentere dette års kørere på torsdag. Dermed vil flere ugers spekulationer ende, om hvem der får det andet sæde.

Af: (@bmf1.dk) d. 8/1 2008 klokken 22:01

Den indiske teamchef, Vijay Mallya, meddelte tirsdag aften, at den endelige kører line-up til teamets to sæder, vil blive endeligt annonceret på torsdag den 10. januar.

Mens tyske Adrian Sutil allerede er bekræftet, har der været endog meget spekulation om hvem der får det andet sæde. Længe så det ud til at være en kamp mellem blandt andre Ralf Schumacher, Christian Klien, Tonio Liuzzi og ikke mindst Giancarlo Fisichella, men efter Schumacher sagde, at han bare testede som en vennetjeneste, selvfølgelig, droppede han og de andre lige så stille ud af kapløbet. Tilbage står Fisichella.

Adrian Sutil tester Force India bilen, men hvem får det andet sæde? Svaret får vi torsdag

Den erfarne herre tager ifølge massive rapporter, gerne et stort dyk ned i løn, angiveligt vil han køre for €400.000 om året, men selv om vi allerede i december havde sat italieneren i Force India sædet, er det dog først torsdag det endelig, måske, kan bekræftes.

Liuzzi vil sandsynligvis blive bekræftet som teamets officielle testkører.

Vijay Mallya udtaler: "For hver af disse kørere, vil det blive en stor mulighed. Vi er måske ikke lige hvor vi ønsker nu, men vi vil rykke fremad med hastige skridt."