• Forside

Button vil kæmpe om titlen i 2009

Med ankomsten af Ross Brawn til Honda har den mangeårige Honda kører Jenson Button fået blod på tanden. Nu taler han i næsten ”David Coulthardske” vendinger om, at i år er hans år. Men Jenson går først efter titlen i 2009.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 13/1 2008 klokken 10:01

På den store Autosport International biludstilling i Birmingham, England fortalte Jenson Button på den store scene, at Honda, dermed ham selv, bør gå efter titlen i 2009. Honda vil også være længere fremme i 2008.

”Jeg tror vi kan komme en del tættere på toppen i 2008, og i 2009 skal vi kæmpe med om verdensmesterskabet.”

”Hvis vi kan komme i en sådan position med en god bil, så vil dette hold kunne vinde mesterskabet. Som et team er vi meget meget stærke.”

GP2 køreren Luca Filippi tester Hondas hybridbil

Jenson Button forventer, at de aerodynamiske problemer med RA107 er et overstået kapitel, og under Ross Brawns ledelse vil RA108 blive en væsentlig bedre bil. Ankomsten af Ross Brawn blev budt velkommen under stående klapsalver.

”Jeg er så glad for, at vi har fået Ross. Da han først ankom til holdet fik han det største bifald jeg endnu har oplevet. Han kan ikke selv vende teamet, men jeg føler at alle er positive og gør et godt arbejde. Han er faldet til hurtigere end forestillet, og måden vi arbejder i teamet har allerede ændret sig.”

Først den 29. januar præsenterer Honda RA108. En bil som Ross Brawn ikke har haft så meget indflydelse på, så mon ikke der kommer en B version i løbet af sommeren.