• Forside

Ralf tæt på DTM aftale

Ralf Schumacher ser ud til at være godt tilfreds med, at hans Formel 1 karriere er ovre. Han er ifølge forlydender meget tæt på at skrive under på en DTM-aftale. Se billederne her

Af: (@bmf1.dk) d. 18/1 2008 klokken 10:01

Storebror Michael mener ikke at han selv har talentet til at kunne klare sig i DTM, men Ralf er anderledes sikker på sit talent i serien.

Schumacher den Yngre sagde tak til Toyota og har for få dage siden testet over to dage på den tidligere Formel 1 bane, Estoril i Portugal, hvor han kørte over 100 omgange i en sort Mercedes C-klasse racer.

"Bilen er virkelig fed at køre," siger Ralf Schumacher til Bild. "Jeg skulle lige vænne mig til at have tag over hovedet." Der er stærke rygter der sætter Ralf i forbindelse med et fast sæde i DTM serien i år, og da Bild spurgte F1-veteranen om det havde noget på sig, sagde han med et skælmsk smil: "Du bør også spørge Norbert Haug."

Ralf Schumacher ser mod fremtiden. Er der en DTM kontrakt dér?

"Vi mødes i næste uge, for at tage stilling til hvordan vi kan følges ad. Sagen er, at jeg havde det rigtig skægt. Bilerne er gode i højhastigheds sving, hvilket jeg ikke havde regnet med, og motoren er på et meget højt niveau."

Både onsdag og torsdag i denne uge, satte Schumacher fornuftige tider, endda rigtig gode tider, noget Haug også havde kommenteret.

Schumacher, der var i ganske højt humør den dag, grinede og sagde: "Hvad tror I, at dem i Formel 1 har betalt mig for ingenting?"

Alligevel, trods de fine omgangstider, har Ralf begge ben på jorden endnu, og ved godt at det kræver meget arbejde at omstille sig til en anden løbsserie.

"Helt seriøst, selvom tiderne var ok, så vil det tage en masse hårdt arbejde at komme helt op i fronten af feltet," slutter Ralf.

Ralf i en Mercedes C-Klasse DTM racer

Ralf i en Mercedes C-klasse racer