• Forside

Hamilton kontrakt bekræftet

Som vi skrev om her på BMF1 for et par dage siden, så var Lewis Hamilton ved at sikre sig en ganske vellønnet kontrakt hos McLaren. Beløbet af kontrakten kendes ikke, men fredag valgte McLaren at offentliggøre en kontrakt med den hurtige brite gældende til år 2012.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/1 2008 klokken 20:01

Lewis Hamiltons Formel 1 fremtid er sikret de næste mange år. Fredag annoncerede Vodafone McLaren Mercedes, at de havde forlænget med den lynhurtige englænder frem til år 2012. En kontrakt som skulle være ganske vellønnet, men som McLaren af gode grunde ikke udtaler sig om.

Pressemeddelelsen som McLaren har udsendt indeholder alt det sædvanlige pr-nonsens om, hvor glade man er for hinanden og man ser frem til det fremtidige samarbejde. Derfor vælger jeg at nøjes med enkelte citater fra meddelelsen, der kan læses i sin fulde længde på McLarens egen hjemmeside.

Lewis Hamilton kører for McLaren frem til år 2012, måske længere.

Ron Dennis:

”Dagens annoncering vil forlænge vores samarbejde med Lewis til en total på 15 år, hvilket vi mener er det længste samarbejde mellem en sportsmand og et team i sportens historie, specielt indenfor motorsport.”

Lewis Hamilton:

“Selv om sidste år var mit første år i Formel 1, så har jeg været forbundet til McLaren og Mercedes-Benz siden 1998 og jeg føler, at jeg nemt kan køre for dette team hele min Formel 1 karriere.”

Norbert Haug:

”Mercedes-Benz og Lewis har allerede arbejdet sammen i 10 år. Han var kun en dreng, da han startede i MBM kart teamet.”