• Forside

Halvdelen af Super Aguri solgt?

Rygter siger, at Aguri Suzuki skulle have solgt 50% af teamet til den spanske milliardær Alejandro Agag. En forbindelse mellem Super Aguri og senor Agag skulle være startet, da SS United ikke kunne betale deres sponsorat.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/1 2008 klokken 20:01

Det efterlod Super Aguri F1 i økonomiske problemer, og det var da også til at se, at Super Aguri mistede den fremdrift de havde tidligt på året 2007, hvor Honda fabriksteamet haltede efter. Blandt andet det tyske automobilsportsblad Auto Motor und Sport fortæller, at salget skulle være sket.

Det er dog ikke lykkedes BMF1 at finde nogle former for bekræftelser på dette, så derfor kan vi ikke bekræfte et salg endnu. Alejandro Agag ejer en del af Campos Grand Prix, der deltager i GP2. Alejandro Agag og Adrian Campos var begge ude sidste sommer med tanker om et spansk Formel 1 hold.

Det kan være begyndelsen til dette med en 50% overtagelse af Super Aguri, men som sagt har vi ikke kunne få det bekræftet det nogle steder, og derfor har vi valgt at lade overskriften stå med et spørgsmålstegn.