• Forside

Kører Kimi Räikkönen for Ferrari i 2007?

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/3 2006 klokken 12:03

Rygterne har svirret længe om at Kimi Raïkkönen skulle være tæt på en aftale med Ferrari. Disse rygter bekræftes nu som sandfærdige.

I følge den samlede finske presse, er det kun et spørgsmål om tid, inden Ferrari offentliggører deres nye pilot.

Fernando Alonsos manager har også meldt ud, at han er sikker på, at Kimi Räikkönen ikke bliver holdkammerat med spanieren til næste år, hvorfor det er sikkert, at han ikke kører for Mclaren i 2007.

Kilder hos Ferrari bekræfter, at kontrakten er på plads, men at man ikke ønsker at offentliggøre den endnu, da man ikke ønsker at lave samme fejl som McLaren har gjort med Alonso.

Willi Weber, der er Michael Schumachers manager, afviser dog at kende noget til det, men udtaler at Schumacher ikke vil være bekymret hvis det er sandt.

”Michael har altid formået at slå sine holdkammerater,” udtalte Weber. ”Kimi vil ikke være en undtagelse.”

Hos McLaren benægter man, at Kimi allerede har taget en beslutning om at køre for Ferrari. Men alt andet vil da også være underligt.
Dog vil Norbert Haug ikke afvise, at den syvdobbelte verdensmester, Michael Schumacher, vil være at finde i en McLaren i 2007.

Om alt er, så er de fleste nu så sikre på, at Kimi Raïkkönen kører for Ferrari i 2007, at man næsten ikke kan kalde det rygter mere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.