• Forside

Sidste testdag i Bahrain: Massa hurtigst

Trods tekniske problemer de to foregående dage var Fellipe Massa ikke synderligt bekymret, og mandagens test i Bahrain viste, at han havde ret. Dagen forløb problemfrit og brasilianeren satte hurtigste tid.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 12/2 2008 klokken 11:02

Sidste testdag i ørkensandet på Sakhir-banen i Bahrain blev anderledes positiv for Felipe Massa end der ellers var lagt op til, set i lyset af brasilianerens tekniske problemer de foregående to dage.

På tredje hurtigste position befandt teamkammeraten Kimi Räikkönen sig med en tid, der var to tiendedele sekund langsommere end Massas.

Interessant nok kilede Toyotas Timo Glock sig ind imellem de to røde FIAT-sponsorerede biler, kun en tiendedel sekund langsommere end Massa. Lovende takter fra de japanske team.

Timo Glock i Toyota TF108, Bahrain 2008.

”Det var en god dag for os,” udtalte en tilfreds Timo Glock efter sessionen.

”Vi prøvede adskillige ting, og til sidst viste det sig at fungere. Vi er glade for resultaterne… I dag kiggede vi på et set-up til længere distancer og mærkede fremskridt. Men der er stadig en del arbejde at gøre,” sluttede tyskeren.

Teamkammeraten Jarno Trulli var også pænt tilfreds med dagens resultater.

”Jeg er ganske tilfreds, som tingene er forløbet,” siger han. ”Vi havde en god dag og fik gennemført en masse omgange, og nu må vi se på de data, som vi har fået indsamlet. Vi gør fremskridt, selv om der stadig er en del arbejde foran os,” sluttede Trulli.

Dagens tider:

Nr. Kører Team Tid Omgange
1 Felipe Massa Ferrari 1:31.189 91
2 Timo Glock Toyota 1:31.209 71
3 Kimi Räikkönen Ferrari 1:31.329 85
4 Jarno Trulli Toyota 1:31.689 86

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER