• Forside

Ron Dennis skal skilles

Teamchef for McLaren-Mercedes, Ron Dennis, skal skilles fra sin hustru. Ifølge den engelske presse bliver Dennis og hans hustru gennem 22 år, Lisa, nu skilt. Og det kan blive meget dyrt for teambossen

Af: (@bmf1.dk) d. 16/2 2008 klokken 14:02

Den 60-årige teamchef Ron Dennis, og hustru Lisa, skal skilles, skriver Daily Express fredag. En officiel meddelelse fra parrets advokatfirma bekræfter skilsmissen, der kan koste Ron Dennis adskillige millioner.

Lige for tiden er de engelske aviser i højeste gear, for eks-Beatlen Sir Paul McCartney og tidligere hustru Heather Mills, kæmper indædt om hans enorme formue, der estimeres til mere end 8 mia. kroner. Fru Mills kræver halvdelen, men det er sandsynligt, at hun går derfra med 650 millioner.

Dette scenarie kan blive virkelighed for Ron Dennis, der i gennem de sidste 30 år har bygget McLaren teamet op til hvad det er i dag. Ron Dennis er bestemt en holden mand, og hans formue anslås til at være i omegnen af 1,6 mia. kroner. Ifølge engelsk lovgivning, kan fru Dennis kræve helt op til halvdelen af mandens formue, og dermed overhale McCartney-Mills.

Ron Dennis ved Lewis Hamilton

Ifølge en samlivsekspert, Sandra Sinclair, er det afgørende for Lisa Dennis´ videre eksistens, at retten vil sikre hende et liv "i uafghængighed." Bevares, med omkring 800 milloner i udsigt, er man vel mere eller mindre uafhængig.

En ven af familien siger: "Dette er kommet som et stort chok for alle. De lod til at være det perfekte par. Der har aldrig været indikationer om, at andre har været involveret i bruddet," siger den anonyme ven, og afviser en eventuel tredjepart i sagen.

"Ron har arbejdet sig op til toppen og er et meget målbevidst, fokuseret individ. Nogle mennesker vil endda beskrive ham som kedelig."

"Lisa er fra Californien og er meget sprudlende og livlig. Hun er en meget attraktiv kvinde. De var et pudsigt par på nogle områder, men de fik på en måde forholdet til at virke," slutter den unavngivne ven.

Ron Dennis har dog noget at glæde sig over, nemlig at selvom hans skilsmisse kan blive Englands dyreste, så slår den ikke Roman Abramovich, ejer af Chelsea FC. Han er blevet skilt fra sin hustru, irina, i hvad der ser ud til at blive historiens største skilsmissesag. Det ventes at fur Irina kan løbe med alt mellem 11 og 60 milliarder.