• Forside

BMW i solotest

BMW Sauber holdet, har valgt at gå enegang med deres test i Valencia, mens de øvrige hold tester i Barcelona. Det betyder, at der ikke er så meget at sammenligne med, men også at de har bedre plads og testmuligheder, hvilket Nick Heidfeld og Robert Kubica nyder godt af.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/2 2008 klokken 15:02

De to BMW Sauber piloter, fik begge tilbagelagt en fuld løbsdistance under gårsdagens test i Valencia, til trods for lettere fugtige vejrforhold.

BMW er nu så langt i deres arbejde med bilen forud for sæsonstarten i Australien i næste måned, at der blev indøvet rigtige løbsstarter og pitstop.

Formiddagen blev brugt til løbsarbejdet, mens eftermiddagen blev brugt til at indhente aerodynamiske data, så de kan få de sidste finjusteringer på plads i god tid.

I dag fortsætter testarbejdet for de to Grand Prix piloter, der også vil få selskab af holdets nye testpilot, Christian Klien, som dermed får sin debut i den nye BMW Sauber racer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER