• Forside

Ferrari klar til at vinde igen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/3 2006 klokken 12:03

Efter en rigtig skidt sæson i 2005, er Ferrari nu klar til at vinde igen. Selvtilliden er på plads og Michael Schumacher og Ferrari melder sig nu klar til at vinde igen.

Holdet er så selvsikre, at de nu frivilligt har underskrevet aftalen om testbegrænsning, en aftale man afviste at skrive under sidste år.

Der har været reporter fremme om, at de ikke havde helt styr på stabiliteten, men de seneste ugers testarbejde på holdets egen testbane har ændret på tingene, så holdet nu stiller op med selvtilliden på plads.

Michael Schumacher har da også meldt ud, at han føler sig 100% motiveret og vil på banen for at bevise at han igen er manden at slå.


Mark Webber er et godt bud på en outsider til sejren i Bahrain om en uge.

Med kun en uge til det første løb, er der ikke meget der kan ændres. Holdene, der har været mest overbevisende under vinterforberedelserne, er ud over Ferrari, Renault og Honda, mens Mclaren igen i år har haft sine problemer at se til.

Men problemer til trods, har Mclaren vist sig hurtige, så hvis de holder, er de et rigtigt godt bud på en vinderbil til åbningsløbet i Bahrain.

Et andet hold, der meget vel kan overraske positivt, er det lidt klemte Williamshold, der lader til at have rigtig godt styr på deres nye Cosworth motorer.

Hos Toyota er man gået lidt mere stille med dørene, til trods for at de var det første hold på banen med deres 2006 bil. Men det har de været før, uden det hjalp dem synderligt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.