• Forside

Tæt kamp mellem McLaren og Ferrari i 2008

Hvem vinder verdensmesterskabet i 2008? Ferrari var dømt til forhåndsfavoritter, men det er Lewis Hamilton ikke enig i, og han bliver bakket op af den regerende verdensmester. Felipe Massa er dog ikke i tvivl.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 5/3 2008 klokken 17:03

Sensationen fra 2007, Lewis Hamilton, forventer ikke, at Ferrari bare løber med mesterskabet. McLarens testpace har givet ham tiltro til, at han kan kæmpe med om verdensmesterskabet igen i 2008.

Kimi Räikkönen bakker Lewis op, mens Felipe Massa mener Ferrari er de hurtigste.

Lewis Hamilton siger: ”Ferrari var foran med måske tre til fire tiendedele sekunder, men nu er vi i lige biler.”

Lewis Hamilton mener selv, at han kan give McLaren en chance for at tage VM titlen

“Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil gøre et godt arbejde i år, men det betyder noget andet nu. Det betyder, at jeg ønsker at vinde verdensmesterskabet.”

Kimi Raikkonen siger om chancerne for 2008: ”Jeg tror ikke på, at det kun bliver mellem to kørere. Ferrari og McLaren har hver to biler med to meget hurtige kørere, så det vil helt sikkert blive en meget ens kamp.”

Kimi Raikkonen i den hurtige F2008

Felipe Massa sagde under en pressekonference i Sau Paulo, om sine største udfordringer: ”Kimi og Hamilton. Det er ikke muligt at sige noget om Kovalainen på nuværende tidspunkt.”

Felipe Massa mener dog, at Ferrari er de hurtigste.

”Når ens rivaler tester under kvalifikationsbetingelser, så er det klart, at de vil være hurtigere end dig, hvis du selv tester under løbsbetingelser.”

Ingen af de tre tror dog på Renault. Renault kan måske overraske engang imellem, men vil ikke være en seriøs udfordrer. Felipe Massa giver samtidig Nelson Piquet Jr. et velmenende råd.

”Jeg ser hans situation som værende tilsvarende min, da jeg startede hos Ferrari. Min holdkammerat var Schumacher og hans er Alonso. Så det han skal gøre er at holde sig så tæt på Alonso som muligt, og lære så meget som han kan.”

RELATEREDE NYHEDER