• Forside

Har BMW Sauber noget i ærmet?

Der er en del der længe har sagt, at BMW Sauber bliver årets store overraskelse og at deres første sejr kommer i år. Det er der noget der tyder på, er mere rigtigt end nogle havde forventet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/3 2008 klokken 13:03

Med under 24 timer til den første træning bliver skudt i gang for Formel 1 sæsonen 2008, er der kommet rygter frem om, at BMW Sauber holdet, under samtlige tests hvor der var konkurrenter til stede, har valgt at teste med langt tungere biler end de øvrige hold, uden at falde igennem.

Andre forlydender peger på, at holdet ikke har offentliggjort alle tider, som de satte under deres solo træning i Valencia og at der blev sat tider af Nick Heidfeld, der var markant bedre end de hurtigste tider der blev sat under januar testen på samme bane, af Heikki Kovalainen i McLaren Mercedes.

BMW’s tekniske direktør, Willy Rampf, blev spurgt om de havde fremlagt alle tider fra deres testarbejde, hvilket han ikke havde nogen kommentarer til.
Til spørgsmålet om de havde mulighed for at komme på pole, allerede i Melbourne, sagde han: ”Det må vi se!”.

Dr. Mario Theissen var tæt på lige så informativ, men udtalte dog, at han mente at de havde en god bil i år, som han dog ikke forventede, ville vinde løb i starten af sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER