• Forside

Stoddart overvejede at købe Super Aguri

Paul Stoddart, den tidligere ejer af Minardi F1 teamet, er i Melbourne som radiokommentator . Paul Stoddart vil gerne vende tilbage til Formel 1, men ikke så længe Max Mosley er præsident for FIA. Han overvejede faktisk at købe Super Aguri.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/3 2008 klokken 20:03

Paul Stoddart i Formel 1 igen? Hvis ikke det var for Max Mosley, så var det måske sket. Men så længe Max Mosley styrer Formel 1 og FIA, der ser vi ikke Stoddart navnet i Formel 1. Ellers så havde den australske forretningsmand og teamejer købt sig ind i Super Aguri F1.

”Hvis et hold gik på salgsmarkedet til en rimelig pris, som jeg følte jeg kunne opnå noget med, så ville jeg være interesseret.”

Paul Stoddart overvejede at købe Super Aguri tidligere på året.

”Der er en kæmpe forskel på at starte et nyt team og overtage et eksisterende – en hel masse finansielle forskelle. Hvis man spurgte mig om jeg ville være interesseret i at starte et nyt team? Ikke før Mosley er væk.”

”Ville jeg være interesseret i at købe et eksisterende team? Hvis det rigtige tilbud kom, så ville jeg helt sikkert være interesseret.”

Robert Doornbos på Mont-Tremblant i Minardi Champ Car bilen

Sidste år deltog Paul Stoddart i den amerikanske Champ Car serie under Minardi navnet, men med nedlæggelsen af Champ Car, så er Paul Stoddart ude af topracing igen. Derfor ville Formel 1 have været en mulighed, men ikke så længe Max Mosley er præsident for FIA.