• Forside

BMW Sauber mister sponsor

Credit Suisse, den schweiziske storbank, stopper samarbejdet med BMW-Sauber ved udgangen af 2008, skriver Sonntags Zeitung. BMW Sauber afviser overfor BMF1, at der er noget om sagen

Af: (@bmf1.dk) d. 24/3 2008 klokken 12:03

BMW Sauber mister ved udgangen af 2008, en af sine længste sponsorater, nemlig den schweiziske bank, Credit Suisse.

Credit Suisse begyndte samarbejdet med Peter Sauber´s uafhængige team for otte år siden, og har fortsat det gode samrbejde, efter BMW købte teamet af Sauber. Men efter 2008 er det slut. Banken har meddelt, at man ikke ønsker at forny aftalen med teamet.

Ifølge den schweiziske avis Sonntags Zeitung, er BMW Sauber endnu ikke officielt blevet informeret om beslutningen.

Det menes at årsagen til beslutningen om at stoppe sponsoratet, ligger i, at den tidligere direktør for banken, Oswald Grubel, der er en stor Formel 1-fan, er blevet afløst af en knap så stor motorsports-connasseur, nemlig Brady W. Dougan, som ikke har overværet ét eneste Grand Prix endnu.

Det lykkedes at få BMW Sauber i tale tirsdag formiddag, men talsmanden, som ønsker at være anonym, udtaler, at BMW Sauber ikke normalt udtaler sig om spekulationer eller rygter. Til gengæld kunne han sige, at man fra teamets side, snar vil komme med en officiel pressemeddelelse, såfremt spekulationerne har noget på sig.