• Forside

Toyota er ikke optimistiske

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 7/3 2006 klokken 10:03

På trods af et massivt testprogram gennem vinteren, så er de to Toyotakørere, Ralf Schumacher og Jarno Trulli, ikke særlig optimistiske omkring deres chancer i Bahrain. En plads på podiet er et long-shot, men muligheden for point er noget mere realistisk at håbe på.

Vintertestene har givet håb om noget bedre, men begge kørere har haft problemer med deres TF106, hvor det specielt har været manglen på down force der har været et problem. En ny aerodynamisk pakke blev i februar testet på Vallelunga banen i Italien, som skal bruges denne weekend i Bahrain.


Sidste år stod Trulli på podiet. Lige så optimistisk er han ikke i år

Ralf Schumacher siger, at det vil tage nogle løb før man kan se, hvor de befinder sig i Formel 1 feltet. Håbet var, at Toyota kunne blande sig med Renault, Honda og Ferrari, men det tror de ikke selv på.

”Vi bliver nødt til at se, hvordan de første løb forløber før vi kan sammenligne os med de andre. Vi håber, at vi kan tage point i de første løb, og så tager vi den derfra.”

”Hele vores vintertestprogram har gået på at teste holdbarhed, og det er hvad vi har behov for i starten af sæsonen. Vi har arbejdet på TF106 siden november, så vi har haft masser af tid til at køre kilometre i de mekaniske del.”


Jarno Trulli under en tidlig test

Jarno Trulli siger, at det vil være fantastisk at lave en gentagelse af sidste års sæsonstart.

”Det vil være fantastisk, hvis vi kan opnå noget lignende, så derfor har alle hos Toyota arbejdet hele vinteren på at være så godt forberedt til det første Grand Prix i år."

"Jeg er sikker på, at TF106 vil kunne levere stærke resultater, men som altid vil vi først finde ud af dette, når vi kommer på banen i weekenden,” slutter Trulli.