• Forside

Mosley bliver væk fra Bahrain

Så er det bekræftet. Ikke overraskende bliver Max Mosley væk fra løbet i Bahrain. Personlige årsager er grunden, som en talsmand fra FIA giver som forklaring. Naturligvis, og så lige med et Grand Prix i Bahrain. Et muslimsk land.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 2/4 2008 klokken 21:04

Det kan ikke overraske nogen, at Max Mosley bliver væk fra weekendens Grand Prix i Bahrain. Oven på sidste weekends sexkapade har Max Mosley haft travlt med advokater, hvilket naturligt nok har taget meget af hans tid.

Max Mosleys kvaler er dog ikke overstået endnu. Ser man bort fra motorsportsverdenens syn på denne episode, så er denne skandale nået helt op på amerikansk talkshow niveau. Jay Leno brugte Max Mosley i tirsdagens The Tonight Show. Den tidligere New Yorks guvenør Eliot Spitzer lavede skandale, da han blev indblandet i en prostitutionsskandale.

Jay Leno brugte euro kontra dollars kursen som baggrund for de to skandaler.

”Det viser hvor stærk Euroen er overfor dollaren. Vores guvernør har kun råd til en luder ad gangen og de får fem. Vi er nødt til at gøre noget ved vores økonomi fordi det er tosset, at de får fem ludere i stedet for en!”

Om Max Mosley klarer frisag er stadig for tidligt at sige, men havde Max Mosley været dansker, så havde han nok været sikker vinder af Ekstra Bladets nytårstorsk.