• Forside

Vettel tæt på McLaren aftale

Sebastian Vettel var angiveligt McLaren Mercedes førstevalg som afløser for Fernando Alonso. Men Red Bull, der har en langtidskontrakt med den unge tysker, ville det anderledes. ”Det var et super tilbud de kom med.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/4 2008 klokken 15:04


Den unge Sebastian Vettel, tegner til at blive en af de mest ombejlede Formel 1 piloter i de kommende år.
Efter at have vist sit værd som testpilot for BMW Sauber, er han nu fast Formel 1 pilot hos det lille Scudia Torro Rosso hold, der til dels ejes af Red Bull, der selv har Red Bull holdet, der bygger på det tidligere Jaguar hold.

Men det kunne ifølge Vettel selv, have været McLaren han havde kørt for i år, ved siden af Lewis Hamilton. Men selvom McLaren kom og bankede på hans dør, blev det ikke muligt, da Red Bull ikke havde lyst til at frigive deres unge talent.

”Det er normalt sådan en chance man får en gang i livet,” kom det fra Vettel, der dog er sikker på, at det ikke vil forholde sig sådan for ham og at han vil få en ny chance.

Tidligere har rygterne sagt, at det var Nico Rosberg der var McLarens førstevalg, men hvis det Vettel siger holder vand, var det ham der var den første Ron Dennis og Co. Havde udset sig, hvilket gør Kovalainen til tredievalg.
Men selvom det måske ikke er flatterende for finnen, så gør han det nu ret godt for McLaren, som næppe ærgrer sig over at det blev ham.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER