• Forside

Red Bull har de bedste kørere

Overskriften er hentet fra en udtalelse af Red Bulls Mark Webber, der mener, at man råder over de bedste kørere, når sammenligningen står imellem de teams, som de konkurrerer med på gridden.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 13/4 2008 klokken 12:04

Når det kommer til kørerevner og dygtighed, så råder Red Bull over de klart bedste kørere i midterfeltet af årets Formel 1-cirkus.

I sin klumme i det schweiziske motorsportsmagasin ‘Motorsport Aktuell’ udtaler Red Bull-piloten Mark Webber, at udviklingsarbejdet på RB4 i år vil blive optimalt og at han selv, og teamkammeraten David Coulthard, er klart bedre kørere end de teams, som de konkurrerer med.

“Vi har to kørere. Williams og Renault har kun én,” lyder det kryptisk fra australieren.

Mark Webber i Red Bull RB4. Udviklingsarbejdet på bilen vil blive optimalt i år.

Her antyder den 31-årige Webber, at Renaults Fernando Alonso og Williams’ Nico Rosberg er adskillige niveauer over deres teamkammerater, selv om han indrømmer, at Nakajima og Piquet “af og til kan være gode.”

Ta’ den, Nakajima og Piquet.

Når Webber holder så stærkt på, at Red Bull vil klare sig bedre i år end ovennævnte kørere, begrundes det med, at det specielt i år er vigtigt med konsistente kørere på grund af de kommende regler for 2009.

“Vi må hive det bedste potentiale ud af den nuværende bil så hurtigt som overhovedet muligt,” skriver Webber og refererer til at teamene i år kan arbejde med deres 2009-modeller meget tidligere end normalt.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.