• Forside

Alonsos nedtur og Fisichellas optur

Det er svært ikke at lægge mærke til, hvor glad Giancarlo Fisichella er blevet, efter han er kommet over til det lille Force India Formel 1 hold. At det samtidig går skidt hos hans tidligere arbejdsgiver, gør ikke smilet på ham mindre.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/4 2008 klokken 16:04

Efter en meget skuffende sæson for Giancarlo Fisichella og Renault Formel 1 holdet i 2007, der medførte at den hurtige italiener måtte se sig forbigået, da der skulle sættes et hold for 2008, er smilet igen tilbage hos Fisichella.

Der var mange der mente, at det var en nedtur af de større for Fisi, da han valgte at indgå en aftale med det helt nye Force India formel 1 hold i år, men efter de tre første løb, er der ingen der skal være i tvivl om, at det er Fisichella der er den gladeste, hvis man måler ham op mod Fernando Alonso, der nu er tilbage hos Renault.

”Jeg fik langt mere ud af Renaulten i de tre første løb i 2007, end hvad Alonso har formået i de tre første i år,” kom det fra en glad italiener.

”Alonso blev hentet tilbage til Renault, for at redde holdet, men det ser ikke ud til at virke helt for ham,” kom det med et lettere grin fra Fisi.

Fisichella er sikker på, at de nok skal komme langt med Force India bilen, men det undre ham trods alt, at de allerede nu er lige i hælene af Renault, der som han selv siger, har en masse utrolig dygtige folk, der med deres budget burde klarer sig langt bedre.

”Jeg er sikker på, at jeg tog den rigtige beslutning, da jeg besluttede mig for at kører for Force India i år,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.