• Forside

Schumacher crasher på motorcykel

Michael Schumacher siger selv, at han ike har til sinde at begynde en ny karriere på to hjul, selvom det indti lvidere er gået rigtig godt. Lige indtil mandag, hvor den tyske stjerne væltede på sin motorcykel

Af: (@bmf1.dk) d. 15/4 2008 klokken 13:04

Skomager, bliv ved din læst, er der nok nogle der vil sige. Michael Schumacher ser ud til at nyde sin pension, og klarer det ganske fornuftigt på to hjul, selvom han fra barnsben har været mest vant til fire af slagsen.

Men mandag gik det ikke så godt for ham. Schumacher var ved at teste for en Honda, dér er to ord man ikke troede muligt, en Fireblade CBR 1000 for at være helt nøjagtig, da han om eftermiddagen mistede kontrollen i sving 7 på Lausitzring i tyskland.

Heldigvis er netop det sving et langsommere et af slagsen, 80 km/t, så han pådrog sig ingen skader.

"Det forreste hjul forsvandt under mig. Det er faktisk ikke så usædvanligt og sker hele tiden," fortæller Schumacher til Bild.

Det er langt fra første gang at Michael Schumacher kører på to hjul. I efteråret testede han Casey Stoners motorcykel, som Stoner vandt VM på. Hans tider var så imponerende, at indtil flere teamchefer spærrede øjnene op.

Michael Schumacher vender tilbage til Ferrari, for at teste F2008

Schumacher er ikke uvant med motorcykler. Han ejer indtil flere, blandt andet en Harley Davidson. Men han understreger endnu en gang:

”Jeg gentager det meget meget tydeligt for jer, at jeg ikke har nogen intentioner overhovedet om at deltage i nogen form for Moto GP konkurrence.”

Den tyske kører vender tilbage som testkører for Ferrari i morgen, onsdag, hvor han vil hjælpe teamet med at teste F2008´eren.

Desværre har vi ikke nogle billeder af Michael Schumacher på motorcykel, men vi arbejder på sagen