• Forside

Renault - nu også med hajfinne

Red Bull introducerede en meget anderledes hajfinne til deres racere itdligere på året, og nu tager Renault teknollgien til sig. Under test i Barcelona, kunne man se den figurere på Piquet´s racer.

Af: (@bmf1.dk) d. 15/4 2008 klokken 13:04

Det har ikke været den start på sæsonen for renault, som man havde håbet på. Med Fernando Alonso tilbage i det ene sæde og Nelson Piquet i det andet, var forventningerne høje, efter den sløje 2007-sæson. En af de tiltag man nu forsøger sig med for at hale ind på konkurrenterne, er en hajfinne på motorcoveret, ligesom Red Bull har det.

I kølvandet på nyheden om at Renault har "fyret" deres direktør for den aerodynamiske afdeling, eller måske endda som direkte følge af den beslutning, kunne man mandag og tirsdag se Renault med den specielle hajfinne-udformning på deres motorcover. Nelson Piquet er optimistisk.

Det var ikke bare coveret der var ændret, men også fronten af bilen, der har fået en overhaling.

"Endnu en god dags arbejde," siger Piquet. "Forholdene på banen var gode, så der var ingen problemer og vi havde en produktiv morgen. Desværre mistede jeg lidt tid i eftermiddags, så jeg nåede ikke så mange omgange som jeg gerne ville."

Også test-chef Christian Silk kommenterede, at resultaterne fra den første dag, mandag, så positive ud og at Renault er i god form til de næste to dages test.