• Forside

Ferrari vil ikke have Alonso

Der er rigtigt mange, der er mere eller mindre overbevist om, at Alonso er en done deal hos Ferrari, men det afviser Luca di Montezemolo pure. ”Vi ønsker at have et hold der samarbejder.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/4 2008 klokken 13:04


Alonso Raikkonen kombinationen er ikke en option, som Ferrari præsident Luca di Montezemolo ser som en kombination Ferrari kan få glæde af.

”Vi ønsker ikke at have Alonso på holdet, da vi ikke tror han vil være den mest optimale partner med Raikkonen,” kom det direkte fra Montezemolo.

Den dobbelte verdensmester har, efter en meget usikker sæsonstart med Renault, på det seneste givet udtryk for, at han er åben overfor et skifte igen efter denne sæson og at et af holdene han kunne skifte til, er Ferrari.

Men selvom Felipe Massa har haft en skidt sæsonstart, er han nu på banen med en sejr og Montezemolos opbakning er også på plads.

”Jeg ønsker to ligelige piloter, der kan arbejde sammen,” kom det fra Montezemolo. ”jeg kan ikke se Alonso og Raikkonen som et godt makkerpar.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER