• Forside

Force India slår McLaren

Inden de første Formel 1 biler ruller ud på den catalanske asfalt på fredag, vil Force India have slået McLaren på et af de områder, hvor det gør mest ondt. McLarens imponerende ´Brand Centre´ har længe været anset som det største og det førende motorhome i Formel 1. Men det vil Force India lave om på.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 24/4 2008 klokken 12:04

Force India debuterer ikke den næste Grand Prix vinder i Formel 1 denne weekend, men når det gælder kampen om det største motorhome, så skulle Vijay Mallyas Force India team tage teten denne weekend.

Et kæmpe mæssigt motorhome, der bliver betegnet som mere en midlertidig bygning end et motorhome vil denne weekend overskinne det ellers imponerende ´Brand Centre´ i Spanien.

Ikke nok med det, så vil de to motorhomes ligge side om side efter McLaren heller ikke i Spanien har fået dispensation til at tage pitplacering 5 på gridden.

Force Indias nye motorhome

Hvor længe der går før McLaren stiller op med et større motorhome vides ikke, men det huer nok ikke Ron Dennis, at 2007´s dårligste hold overgår det traditionsrige team på et så vigtigt område som dette.

Griddens mindste motorhome finder man ikke overraskende hos Super Aguri.