• Forside

Renault fandt tre tiendedele

I de tre uger mellem Bahrains og Spaniens Grand Prix lykkedes det for Renault at finde tre tiendedele i forhold til konkurrenterne. Det var medvirkende til Fernando Alonsos startplacering i Barcelona, som måske nok var lidt kosmetisk, men meget populær i Baskerlandet.

Fernando Alonso i R28 med hajfinne . Copyright Michael Ewert

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 2/5 2008 klokken 13:05

Testen i Barcelona mellem Bahrains og Spaniens Grand Prix var god for Renault. Hele tre tiendedele, mener Renault, at de hentede på deres konkurrenter. Det skete blandt andet med Renaults udgave af Red Bull hajfinnecoveret.

Pat Symonds fra Renault sagde efter det spanske Grand Prix: ”Jeg kan sige, at vi i Barcelona formodentlig kom tre tiendedele af et sekund tættere på vores konkurrenter. Om det vil være det samme i Monaco og Tyrkiet er jeg endnu ikke sikker på, men det tyder på, at det stadig vil være sådan.”

Fernando Alonso i R28 med hajfinne

“Vi er på rette vej og en stor del af de ting vi prøvede virkede. Vi skal fortsætte med det. Afstanden er stadig rimelig stor, specielt til Ferrari så vi har en del at gøre endnu, men vi er meget tilfredse med udviklingen. Vi forbedrede 19 forskellige områder på bilen sidste weekend og vi skal blive ved med dette.”

Spaniens Grand Prix var første gang i år, hvor begge Renault kørere kvalificerede sig i top 10.