• Forside

Super Aguri nægtet adgang i Tyrkiet

Fremtiden for Super Aguri er stadig meget usikker. Så usikker, at arrangørerne bag Tyrkiets Grand Prix har nægtet holdet adgang til pitten, her en uge før løbet, hvor alle de andre hold har påbegyndt opstillingen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/5 2008 klokken 16:05

Super Aguri bilerne holder stadig hjemme på fabrikken, men lastvognen med reservedele og det fornødne værktøj til pitgaragen skulle efter planen være påbegyndt arbejdet i pitten i dag. Men arrangørerne bag Tyrkiets Formel 1 Grand Prix ville det anderledes.

Da Super Aguris Motorhome og reservedelslastbil ankom til banen tidligere i dag blev de simpelthen nægtet adgang, da arrangørerne mener, at der er for stor risiko for, at det japanske hold ikke har økonomien til at komme til start på søndag.

I starten af næste uge skulle en redningsplan gerne falde på plads, men arrangørerne har fået at vide af Hondas Formel 1 chef, Nick Fry, at Super Aguri ikke vil komme til start i Tyrkiet, hvilket de har taget for pålydende, eftersom at det er Honda, der har sørget for at holdet har været kørende så længe som det har.

”Vi har allerede nu hjulpet dem (Super Aguri red.) mere end vi havde tænkt os fra start.” lød det tørt fra Fry, der ikke tror på, at den nye redningsmand, Franz Josef Weigl, har det der skal til, for at sikre holdets eksistens i Formel 1.

Men uanset om Weigl har det der skal til, har holdet meget svært ved at nå at komme på plads inden Tyrkiets Grand Prix, hvilket meget let kan betyde, at vi ikke ser det lille hårdt kæmpende hold i den kommende weekend.

Lastbilerne holder nu og venter udenfor banen, mens mekanikere og personel er på vej til Tyrkiet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER