• Forside

Bourdais håber på mere fart

STR piloterne havde ikke det store hæld med at få deres nye racere hurtigt nok rund i den snævre gader i Monaco, men Sébastien Bourdais tror, at den nye bil, er langt bedre end det vi så i torsdags, hvorfor han forventer en top ti kvalifikation.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/5 2008 klokken 14:05


Placeringer langt tilbage i feltet, var ikke just det de to STR piloter havde ventet, men bilen var noget svære end de havde forventet, at få sat op til den meget krævende bane.

”Jeg havde virkelig glædet mig til at kører rundt i Monacos gader, i en Formel 1 racer, men at jeg var mere end 2 senunder efter Hamilton, var noget af en skuffelse,” kom det fra Sébastien Bourdais.

”Bilen var meget svær at håndtere på den krævende bane, så vi har en del arbejde foran os, inden kvalifikationen på lørdag,” tilføjede franskmanden.

Ifølge Sébastien Bourdais ved de dog hvor de skal finde en del af den manglende tid, så han er trods alt fortrøstningsfuld.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER