• Forside

Alonso går fri for straf

Renaultpiloten, Fernando Alonso, blev efter gårsdagens træning sat ”under undersøgelse”, efter han kørte en omgang rundt på Monacos snævre bane med en ødelagt bil. Noget der ikke huede de mange andre Formel 1 piloter på banen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/5 2008 klokken 14:05

Fernando Alonso kørte i går en hel omgang i en smadret Renaultracer, efter at han havde ramt barieren ved Ste. Devote, noget han blev indkaldt til løbets stewarder for at forklare nærmere.

En af feltets andre piloter, brasilianeren Rubens Barrichello, der også er feltets mest erfarne Formel 1 pilot, gestikulerede den unge spaniers opførsel, ved at vise ham den midterste finger, da han kørte forbi ham.

Banen blev sat under rødt flag, som følge af uheldet, hvor en del vragdele fra Renaulten skulle ryddes op, her under også hækvingen. Så det at han kørte hele vejen til pit, betød, at han pænt sørgede for, at der var gode muligheder for punktering for de andre.

Alonso slap for straf, efter at han havde forklaret overfor stewarderne, at han mente at han havde kørt sikkert og at der heller ikke var nogle gode steder at parkere bilen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.