• Forside

Todt på vej ind i STR

Den tidligere Ferrari chef, Jean Todt, holder stadig Formel 1-kontakten ved lige, nu ved måske at hjælpe sin søn, Nicolas Todt, til at købe sig ind i Ferraris kundehold, Torro Rosso, hvor Red Bull ejer, Dietrich Mateschitz er på vej ud.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/6 2008 klokken 13:06

Nicolas Todt, der i dag er manager for Felipe Massa og Sebastien Bourdais og medejer af GP2 holdet ART, skulle være interesseret i at komme med helt i toppen af motorsport, ved at købe sig ind i STR.

Selvom Nicolas' kendte far, Jean Todt, afviser at der skulle være en handel på vej, så er sønnen ikke selv helt så afvisende.

”Jeg tager det et skridt af gangen,” udtalte han til Motorsport Aktuel.
”Jeg startede som manager og er kommet videre med ART holdet i GP2, herfra rykkede jeg til Japan, med delt succes, så vi lært en del.”

”Der skal ikke være nogen tvivl om, at Formel 1 er et logisk mål, men der er lang vej igen,” sluttede Todt, der mener at der er alt for mange hvis'er omkring en eventuel STR-handel, i forhold til at kunne komme med en udmelding omkring et eventuelt køb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.