• Forside

DC til Renault?

Der har været en del rygter fremme om, at Nelson Piquet Jr. Skulle være på vej ud af Formel 1, hurtigere end han kom ind, men at David Coulthard skulle være på banen som en afløser, må siges at være noget af en overraskelse.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/6 2008 klokken 13:06

DC har flere gange vist, at Red Bull er et hold der er blandt de bedre i Formel 1, selvom han endnu ikke har formået at klare sig bedre end holdkammerat Mark Webber, i den anden Renault motoriserede Red Bull racer.

Nu er der imidlertid kommet rygter frem om, at Flavio Briatore, der ikke ligefrem er kendt som en tålmodig mand, skulle være interesseret i at bytte Piquet ud med den mere erfarne Coulthard.

Piquet Jr. skal dog næppe gøre sig nogle forhåbninger om at overtage David Coulthards sæde hos Red Bull, et sæde der angiveligt allerede skulle stå Vettel på.

"Så er der jo et ledigt sæde hos STR," tænker den skarpe læser. Et sæde der måske kunne blive en bedre læreplads for Piquet, end det svære sæde ved siden af den tidligere verdensmester Fernando Alonso.

Men desværre, Nelsinho, her står der to tidligere Super Aguri piloter forrest i køen, med Takuma Sato og hans store pengepung, som den forreste.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.