• Forside

Regn i Montreal?

I stil med løbet i Monaco er der meget der taler for, at vi vil få årets andet regnvejrsløb, når vi i den kommende weekend indtager Montréal for at afvikle Canadas Formel 1 Grandprix.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/6 2008 klokken 13:06

Som en klog meteorolog engang sagde, så kan man rejse jorden rundt og finde de mest solbeskinnede steder, men man kan aldrig blive sikker på, at det ikke vil regne.

Formel 1-feltet, har taget den lange rejse, fra det normalt så solfyldte Monte Carlo til den smukke canadiske by Montréal, men kun for at finde ud af, at vejret i der vil minde meget om det vi så i Monaco for lidt under to uger siden.

Der er dog størst chance for, at kun fredagen bliver våd, mens kvalifikationen om lørdagen ser ud til at blive tør, hvilket også gælder for løbsdagen.

Men mange skyer er forventet og temperaturerne kommer næppe over de 20 grader, så der er mulighed for at vi igen kan blive vidner til et skønt og spændende regnvejrsløb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER