• Forside

Ved Kubica noget?

Er Nick Heidfeld på vej ud af BMW Sauber? Selv om Nick Heidfeld har kontrakt med BMW Sauber 2009 med, så kan udtalelser fra Robert Kubica efter den første sejr måske indikere et kørerskifte hos det tysk/schewiske hold.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/6 2008 klokken 13:06

Fernando Alonso kan meget vel gå hen og blive Robert Kubicas nye holdkammerat. Hvilket efterlader Nick Heidfeld på jagt efter et andet team. Det kan man måske tolke ud af et interview Robert Kubica har givet til den spanske avis ´El Pais´.

Den nyeste løbsvinder blev spurgt om han kunne se Fernando Alonso som ny holdkammerat. Robert Kubica sagde.

”Det vil jeg ikke have nogle problemer med. Vi kommer godt ud af det sammen.”

Nick Heidfeld foran Fernando Alonso. Til næste år har de to kørere måske byttet bil.

“Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer, men hvis vi begge kørte for BMW, så ville vi få det rigtig sjovt. Vi accepterer hinanden som kørere, og som mennesker. Du ved med ham, så er det han siger, det samme som han tænker.”

”Han er ikke en, der tænker over hans image, eller siger noget af marketingsmæssige årsager eller bare for at virke god.”

Vi ved, at forholdet mellem Robert Kubica og Nick Heidfeld er køligt. Sådan har det lydt siden 2007, hvor Sebastian Vettel var testkører for BMW Sauber, og rygterne allerede dengang pegede i retning af et dårligt forhold mellem de to unge kørere og den ældre Nick Heidfeld.

At Robert Kubica har været den bedste kører af de to BMW Sauber i år har ikke gjort det indbyrdes forhold nemmere. Fernando Alonso nævner selv BMW som en mulighed for en kommende arbejdsgiver.