• Forside

Formel 1 i biografen – Sponsor søges

I Danmark tilbyder Nordisk Film Formel 1 i biografen. I England er det Odeon, der står for Formel 1 i biografen. Det bliver vist i 30 biografer over hele Storbritannien. Som vi har oplevet i Danmark, så er priserne høje. Derfor søger de i England nu en sponsor.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/6 2008 klokken 14:06

Derfor har Odeon biograferne nu bedt Carlton Screeen Advertising om at gå på jagt efter sponsorer, som kan være med til at betale gildet for de priser som Formula One Management forlanger for de eksklusive rettigheder for Formel 1 HD signalet.

Formula One in Cinamas er nu et halvandet år gammet projekt. Højdefinitionssignalet er lavet specielt til biograferne. Lyden er 5.1 Dolby Digital, og i England er det den eneste måde at se Formel 1 uden reklamer. I Danmark har vi TV2 og TV2 Sport. Det lyder alt sammen meget godt, men kommentatorteamet får ikke den største ros.

ITV som står for de engelske Formel 1 transmissioner har nægtet Formula One in Cinemas at benytte sig af deres kommentatorer. En sponsor vil få 13 minutters reklametid før transmissionen samt promotion i biograferne.