• Forside

Trulli vil på podiet igen

Toyota-piloten, italieneren Jano Trulli har fået smag for champagne og vil således bevise, at tredjepladsen i Frankrig ikke var en tilfældighed og igen indtage podiet, når Formel 1 feltet i den kommende weekend indtager Silverstone, for at afvikle Englands Grand Prix.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/7 2008 klokken 11:07

Toyota Racing, der har haft så grueligt svært ved at opfylde de mål bilproducenten har sat for dem, lader nu endelig til at have fundet formlen der gør dem til at tophold i Formel 1, der er en meget sværere, sportsgren end det ser ud til på papiret.

Holdet der menes at have det største budget i feltet, har måtte konstatere, at penge ikke kan købe dem til den succes, som de selv havde forventet at få efter få år i Formel 1. Men efter mange svære år, er der nu, langt om længe, noget der tyder på at de er ved at finde formlen.

I Frankrig lykkedes det for Jarno Trulli, efter en hård og intens kamp mod Heikki Kovalainen, at sikre sig en fornem tredjeplads, noget italieneren ikke har planer om skal forblive en enlig svale.
Således kommer Toyota til Silverstone med det klare mål, at vippe Red Bull af fjerdepladsen i kampen om konstruktør mesterskabet.

”Silverstone er en af mine farvoritbaner, så jeg glæder mig meget til løbet i weekenden,” kom det fra den meget optimistiske Trulli.
”Banen er en af de hurtigste i kalenderen, hvilket passer rigtigt godt til Toyota raceren, så jeg tror virkelig på, at vi har god mulighed for at gentage vores succes fra Frankrigs Grand Prix,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER