• Forside

Webber forlænger med Red Bull Racing

For et par dage siden meldte Mark Webber ud, at han regnede med at kunne fortælle om sin fremtid indenfor en måned. Da David Coulthard meldte ud, at han stoppede var Red Bull Racing hurtige til at annoncere en kontraktforlængelse med Webber.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 4/7 2008 klokken 14:07

Mark Webber og Red Bull Racing er netop blevet enige om en et-årig kontraktforlængelse, så Mark Webber også i 2009 kører for det ungdommelige Red Bull Racing. Mark Webber er glad for kontraktforlængelsen, og det at den er annonceret allerede betyder, at han kan fokusere 100% på resten af sæsonen.

”Jeg er meget glad for at have skrevet under til endnu et år hos Red Bull Racing så tidligt i sæsonen. Allerede midt på sidste år var det tydeligt, at jeg nyder at arbejde med teamet, gøre min del af dets udvikling og hjælpe det fremad.”

Mark Webber håber, at han kan komme på podiet med Red Bull igen i 2009

“At fortsætte hos Red Bull Racing i 2009 var en ret nem beslutning for mig, da jeg nyder at være en del af teamet og det har man kunne se gennem min kørsel. Det er meget svært at forudse, hvordan et team vil klare sig om 12 måneder, men vi har nogle dygtige folk her. Jeg tror 2009 vil se os i endnu bedre form, når de tekniske reglementer skal igennem en større ændrig.”

Christian Horner siger meget fåmælt om kontraktforlængelsen.

”Tidligere på sæsonen viste begge parter en lyst til at fortsætte med at arbejde sammen, så det var en meget hurtig og kort diskussion, der førte til forlængelsen.”

Med David Coulthard ude skal Mark Webber have ny holdkammerat. Sebastian Vettel fra søsterteamet Scuderia Toro Rosso skulle være et næsten sikkert bud på det andet sæde.