• Forside

Davidson: Massa er håbløs!

Tidligere Super Aguri-pilot Anthony Davidson, har været ude med riven efter Felipe Massa og brasilianerens ringe resultat i det Britiske Grand Prix i weekenden.

Af: (@bmf1.dk) d. 8/7 2008 klokken 14:07

Han holder normalt tand for tunge, den unge engelske tidligere Super Aguri-kører Anthony Davidson, men i forbindelse med Felipe Massa´s uventede sidsteplads under det britiske Grand Prix i weekenden, tager han nu bladet fra munden.

Anthony Davidson havde ikke meget til overs for Massa´s præstation, der må betegnes som det værste resultat for den lille brasilianer nogensinde. Massa spandt af banen fem gange, blev overhalet med en omgang hele to gange og sluttede absolut sidst.

Ifølge Davidson, ignorerede Massa adskillige blå flag, der er beregnet til at fortælle kørerne, at de bliver overhalet bagfra. Den opførsel kritiserer Davidson nu offentligt og fyrer en svada afsted mod Massa.

"Han er altid den første til at rejse sig op under et kører-møde og klager over hvad folk som mig laver, når de bliver overhalet med en omgang," citeres Davidson for i Daily Record.

"Sådan er det, kammerat. Der er lige et blåt flag til dig. Du er for ringe. Du er elendig til det," slutter Davidson.