• Forside

BMW pressemeddelelse efter kvalifikationen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/3 2006 klokken 16:03

Sæsonens første kvalifikation er netop overstået, en kvalifikation der samtidig er BMW Saubers første, som et hold.

Kvalifikationen forløb ikke uden problemer, men med en 10. og 11. plads i startrækken er BMWs tekniske direktør, Willy Ramph, godt tilfreds.

”Det var en meget spændende kvalifikation vi i dag var vidne til,” kom det fra Ramph. ”Ingen havde prøvet det før, så alle skulle lige føle hinanden af og se hvem der mon havde fundet frem til den bedste måde at køre kvalifikationen på,” tilføjede han.

Nick Heidfeld var godt tilfreds med, at nå helt frem til kvalifikationsfinalen, men lidt skuffet over, at han ikke formåede at kvalificere sig bedre.

”Jeg havde en ret god første kvalifikations runde. Den anden var endnu bedre for slet ikke at tale om, at den sidste nærmest var perfekt,” siger tyskeren.

”Men i mit sidste forsøg på at sætte en super tid, kom jeg for hurtigt ind i sving 13 og røg derfor for langt ud, hvilket kostede mig alt for megen tid,” fortsætter han, med en lille bemærkning om, at han havde forventet at havne oppe omkring en 5. startplacering, hvis ikke han havde lavet sin lille fejl.

Jacques Villeneuve havde en mindre heldig anden kvalifikation, hvilket betød at han ikke nåede at få en optimal tid, sidst på kvalifikationen.

”Vi havde i første omgang planlagt kun at køre til sidst på kvalifikationen, men det ændrede vi, så jeg skulle køre både først og sidst,” kom det fra en lidt skuffet canadier.

”Jeg kom desværre lidt sent ud af pitten til sidst, hvilket betød at jeg kun nåede en enkelt flyvende omgang. Det var desværre ikke optimalt for tidtagningen,” tilføjede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER