• Forside

Pressemeddelelse fra STR efter kvalifikationen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/3 2006 klokken 17:03

Eneste hold på gridden, der kører med V10 motorer, STR, fik en glimrende kvalifikation.

”Placeringer som nummer 15 og 16, er rigtigt godt for os,” udtalte STRs tekniske direktør Gabriel Tredozi I en pressemeddelelse efter kvalifikationen.

”Det har indtil nu været en ret spændende weekend. Med et helt nyt hold og så også helt nye kvalifikations regler,” kom det fra italieneren, der er en af de gamle Minardi ansatte, der er kommet med over til det meget mere økonomisk stærke hold.

Trendozi mener da også, at det nye kvalifikationsformat betød, at vi fik en meget interessant kvalifikation, der helt sikkert kom med nogle noget overraskende udfald.


Vitantonio Liuzzi


Tonio Liuzzi er rimelig tilfreds med sin 15. startplacering, men mener at det var vanskeligt at regne den rigtigt ud under det nye kvalifikationsformat.

Også baneforholdene i dag, var meget anderledes end dem de testede på i går.

”Det var meget vanskeligt i dag,” kom det fra italieneren. ”Forholdene på banen i dag, var helt anderledes end det vi testede under i går, så hele bilens opsætning skulle laves om, men vi er trods alt rimelig tilfredse med udfaldet,” sluttede han.

Scott Speed, der er helt ny indenfor F1, kom også ud af sin første kvalifikation, med opløftet pande.


Tillykke drenge

”Jeg kommer fra en serie, hvor alle biler er på banen samtidig under kvalifikationen, så i den retning betød det nye kvalifikationsformat ikke så meget for mig,” kom det fra Speed. ”Men det er nu engang Formel 1, så presset var meget større end jeg før havde følt det.” sluttede amerikaneren, der kom ud af kvalifikationen på en 16 plads.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER