• Forside

Honda relativt tilfredse

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 11/3 2006 klokken 21:03

Jenson Button kvalificerede sig som nummer tre til dagens kvalifikations, hvorimod hans nye holdkammerat Rubens Barrichello starter fra tredje række idet han kvalificerede sig som nummer seks.

Rubens var heller ikke helt tilfreds med sin bil og beklagede sig over bilen opsætning.

Fra Honda's pressechef Tracy Nowak har vi modtaget følgende udtalelser:

Jenson Button (3) tid 1”31'549
”Jeg er rimeligt tilfreds med tredjepladsen. Vi havde en god kvalifikationstrategi, men det var svært at være konsistent på grund af betingelserne på banen. Igen i dag var vinden et problem men den kom fra en anden retning end i går, så banen var af en ukendt kvalitet."

"Det nye kvalifikationsformat var efter min mening meget spændene. Det var 'non stop' for mig i bilen, og det må have været fantastisk for fansene derhjemme at se. Trafik er altid et tema med denne for for kvalifikation, men det vænner vi os til. Med hensyn til i morgen får vi at se hvordan hver enkelts benzinstrategi er. Det burde blive et godt løb, og jeg ser frem til det.”

Rubens Barrichello(6) tid 1”32'579
”Jeg tror det var OK at jeg besatte sjettepladsen i dag, idet jegkæmpede med bilens opsætning hele dagen i går og i dag. Vi analyserede problemet tidligere i dag, og vi var sikre på der var plads til forbedringer, så vi ændrede på tingene inden kvalifikationen og det blev en smule bedre. Nu får vi at se hvad løbet bringer i morgen."

RELATEREDE NYHEDER