• Forside

Räikkönen i ny video

Kimi Räikkönen har for nyligt været hovedperson i en video, der viser verdensmesteren skubbe til en kendt fotograf. Nu er endnu en video kommet frem.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: (@bmf1.dk) d. 27/7 2008 klokken 14:07

Der gik ikke lang tid efter episoden hvor Kimi Räikkönen skubbede en af de bedst kendte F1-fotografer, Henri Cahier til jorden, før verdensmesteren igen er røget ind i et uheldigt video-klip.

Klippet viser Kimi Räikkönen på Hockenheim, komme gående rundt om en lastbil, og straks dukker en kvinde op og nærmest kaster sig ind foran ham med sin autograf-bog. Kimi forsøger at undvige både bog og kvinde, men det kvinden slet ikke opdager, men som Kimi gør, er at kvinden vælter sin egen datter omkuld, for at få den meget eftertragtede underskrift i bogen.

Bild har været efter Kimi, fordi han ikke undskyldte overfor kvinden og barnet, men det skal dog siges, at kvinden fuldstændig ignorerede den lille pige der blev væltet omkuld ganske voldsomt.

I stedet vendte Kimi sig om mod barnet og fortalte kvinden, at hun nok hellere skulle tage sig af sit barn, i stedet for at jagte en Formel 1-kørers autograf. Hvor eftertragtet den end måtte være.

Se klippet: