• Forside

Coulthard med samme motor igen

For første gang siden reglen om at en Formel 1 motor, som minimum skal holde i to løb, vil Red Bull holdet i den kommende weekend, stille til start med en motor for tredje løb i træk. Det bliver i David Coulthards racer.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/7 2008 klokken 09:07

Det er historisk, når Red Bull vælger at stille til start med samme motor for tredje gang i træk, men David Coulthards Renault motor, har heller ikke ligefrem lidt overlast.

Mark Webber stiller naturligvis til start med en frisk motor, eftersom han måtte udgå med en motorskade på Hockenheim, men David Coulthard, der var uheldig på Silverstone, vil altså stille til start i Ungarn, med den samme motor som sad i hans RB4 i England og Tyskland.

Fabrice Lom, der er ansvarlig for Renault motorerne hos Red Bull, bekræfter at de vil bruge den samme motor for tredje løb i træk.
”For det første, har hans V8 motor ikke ligefrem lidt overlast, så vi er ikke urolige for at den ikke vil holde, for det andet vil det være en klar fordel for os, at vi har to piloter, der ikke skifter motor samtidig,” kom det fra Lom.

”Ved at undlade at skifte motor i Coulthards bil nu, vil vi også kunne skifte motor to gange i træk, nærmere når vi kører de to hårde løb Spa og Monza,” tilføjede Lom.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.