• Forside

Ikke tid til kærester

25-årige Adrian Sutil er i gang med sit andet år i Formel 1, og når man gerne vil slå igennem i Formel 1, så er der visse ting man må give afsavn på. For Adrian Sutil er det kærligheden, der er sat på sidesporet, da al energi og fokus er på Formel 1.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/8 2008 klokken 07:08

Er det nemt at møde piger som Formel 1-kører? Ja, skriver Adrian Sutil i sin klumme på websitet Formule 1 Race Report. Alligevel har Adrian Sutil valgt ikke at have en kæreste. Førsteprioriteten er at slå igennem i Formel 1, og det er sværere når man ikke er 100% fokuseret på dette.

Den pianistuddannede racerkører skriver

”Er det nemmere at få piger hvis man kører F1? Det simple svar er ’ja’. Men jeg har ikke nogen kæreste i øjeblikket.”

Adrian Sutil

”Jeg ønsker at koncentrere mig 100% på mit arbejde fordi jeg er i en fase af min karriere hvor et forhold, specielt i starten, vil være for distraherende.”

Man ser da også tydelige eksempler på, at piger og mandlig elitesport ikke alitd går så godt i spænd. For eksempel Lewis Hamilton, hvis udfarende kærlighedsliv har påvirket hans kørsel i Formel 1, når han er blevet sat i forbindelse med Nicole Scherzinger, Naomi Campbell, Dannii Minogue o.s.v. Eller det menes der i hvert fald.

Men også hvordan det engelske fodboldlandshold fik forbud mod at være sammen med deres kærester/koner dagen før en vigtig kamp, da de ikke skulle brænde al krudtet af på lagenet i stedet for på fodboldbanen.

Så man forstår hvorfor Adrian Sutil har sat kærligheden standby. Force India er ikke det team med den bedste Formel 1 fremtid, hvis man gerne vil vinde løb og det gør man kun, hvis man kommer i et godt team.