• Forside

Mellemøstlig kører har udsigt til Formel 1

Det er ikke hver dag vi oplever racerkørere fra de mellemøstlige egne i de store racerklasser. Det tætteste har hidtil været tyrkiske GP2 kørere, men nu skal vi måske til at vænne os til navnet Hamad Al Fardan. En ung kører fra Bahrain, der skal deltage i årets GP2 Asia serie.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 12/8 2008 klokken 21:08

Der er flere mellemøstlige baner end mellemøstlige kørere i de store FIA racerklasser. Derfor kender vi ikke så meget til kørere fra denne region, men et navn som kan være værd at lægge mærke til er Hamad Al Fardan. En 21-årig kører fra fyrstedømmet Bahrain.

Hamad Al Fardan skal i år deltage i GP2 Asia-klassen. Sandsynligvis for iSport teamet, da det er iSport teamchef Paul Jackson, der taler meget rosende om den kommende GP2 kører.

”Hamad er et spændende talent med potentialet til at blive national motorsportsstjerne, og han kan ende bag rattet af en Formel 1-bil i fremtiden.”

Hvad der begejstrer ved Hamad Al Fardan er ikke hans talent, da vi ikke har set noget til dette endnu. Til gengæld er han læsset med pengestærke sponsorer, der kan få enhver teamchef til at få julelys i øjnene. Hamad har storsponsorerne Gulf Finance House og Gulf Air på kørerdragten.

Vi må dog vente til oktober med at se, hvad Hamad Al Fardan kan, da GP2 Asia-mesterskabet først begynder der.