• Forside

Audi ind i Formel 1 sammen med Abt?

Rygtet om, at Audi går med overvejelser om at gå ind i Formel 1, er igen blusset op, takket være udtalelser fra Hans-Jürgen Abt, der i dag driver et af de mest succesfulde hold i DTM serien.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/8 2008 klokken 14:08

”Man skal aldrig sige aldrig,” udtalte Hans-Jürgen Abt forleden til DTM Magazine, da han blev spurgt om han var interesserede i at gå ind i Formel 1.

”Formel 1 er så absolut interessant, men man skal ikke tro, at træerne vokser ind i himlen,” kom det fra tyskeren, der tilføjede, at hvis han skulle tage skridtet op i Formel 1, så skulle det være sammen med en bilfabrik.

”Hvis Volkswagen fabrikkerne viste interesse for at gå ind i Formel 1, vil jeg så absolut høre dem, om vi ikke skulle lave et samarbejde,” kom det direkte fra Abt, der også indrømmer, at han allerede har kikket i detaljer, for at finde ud af hvad der skal til for at komme ind i Formel 1.

Audi er det mærke vi traditionelt forbinder med motorsport fra Volkswagen koncernen, men Bugatti eller Bentley kunne også være et bud, skulle de tage beslutningen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.