• Forside

Heidfeld ud, Alonso ind

Hans-Joachim Stuck melder rent ud, at han mener BMW-Sauber bør gøre mere for, at få Nick Heidfeld erstattet med Fernando Alonso. Ifølge Stuck, er hverken Heidfeld eller Kubica verdensmestermateriale, men Kubica vil være den bedste makker for Alonso.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/8 2008 klokken 09:08

”BMW-Sauber bliver ikke verdensmestre, med deres nuværende kører line-up,” kom det fra den tidligere BMW specialist, der for lidt over et halvt år siden skiftede over til Volkswagen, for at blive chef for deres motorsportsafdeling.

”Jeg har intet imod Nick Heidfeld, men han har bare ikke det der skal til,” tilføjede han.

Ifølge Stuck, vil Alonso være den helt rigtige mand at sætte ind i raceren ved siden af Robert Kubica, der i år, sikrede BMW holdet, deres første sejr.

”Der er ikke mange der kan udvikle en bil som Alonso, så et hold med Alonso og Kubica, vil være perfekt for BMW og jeg mener helt klart, at de skal intensivere deres indsats for at få ham til holdet,” kom det direkte fra den tidligere racerkører.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.