• Forside

Glock smiler stadig

Toyota Formel 1 piloten, Timo Glock kan ikke få smilet af sit ansigt efter den overraskende andenplads i Ungarn. Nu glæder tyskeren sig til at indtage den nye bane i Valencia. Forhåbentligt med lige så godt resultat.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/8 2008 klokken 10:08

Det er svært for Timo Glock, at få armene ned og stoppe med at smile stort, efter det for første gang lykkedes ham at komme på podiet i Ungarn. En placering, der hjalp Toyotas Formel 1 hold godt, med hele 10 point til kontoen.

”Jeg smiler stadig efter hvad der skete i Ungarn,” kom det fra Glock i et interview op til Europas Grand Prix, der for første gang vil blive afviklet på den helt nye gadebane i Valencia i Spanien.
”Det var et helt fantastisk resultat vi fik der og en helt fantastisk følelse, så jeg håber, at jeg vil komme på podiet mange gange endnu.”

”Ud over den fantastiske følelse, gav resultatet og også troen på, at vi har en bil der kan være med helt fremme, hvilket nok er det vigtigste af det hele. Resultatet har yderligere udløst, en helt fantastisk stemning på holdet og vi er alle klar til at nå nye højder,” tilføjede Glock.

”Men Valencia er en helt ny bane og en helt ny start for os alle. Men jeg håber at min erfaring fra gadeløb fra min tid i Champ Car, vil hjælpe mig med at opnå endnu et super resultat,” sluttede Glock, der dog er meget bevidst om, at der ligger meget arbejde foran dem, inden der skal køres race på søndag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.