• Forside

Räikkönen er stadig motiveret

Den forsvarende formel 1 verdensmester, den finske Ferrari pilot Kimi Räikkönen understreger i et interview op til Europas Grand Prix, at han stadig føler sig top motiveret og at han er klar til at vinde igen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/8 2008 klokken 11:08


”Jeg har ikke forandret mig og jeg kæmper stadig for at vinde, hver gang,” udtalte Kimi Räikkönen forleden til den tyske avis Bild.

”Der er så absolut intet sjov ved at blive nummer fem eller seks, selv at blive nummer tre, kan være meget frustrerende, jeg vil kun vinde,” kom det fra den ellers så tavse finne.

Der er mange der beskylder ham for at være tilfreds med at have opnået et verdensmesterskab og derfor er på vej ud af Formel 1, men det afviser Kimi selv, som ren spekulation.

”Jeg er langt fra færdig med at vinde løb. Hvis der nogle der tror jeg er tilfreds, så er de helt galt på den,” kom det en anelse uddybende fra ham.

”Hvis ikke vi slutter med at holde begge mesterskaber efter denne sæson, så vil jeg være meget skuffet,” sluttede Kimi Räikkönen, der ligger på en nuværende tredjeplads i kampen om mesterskabet, 5 point efter Lewis Hamilton på førstepladsen og tre foran Felipe Massa på tredjepladsen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.