• Forside

Sato tilbage i F1

Den arbejdsløse, tidligere Super Aguri pilot, Takuma Sato og hans manager, arbejder målrettet på at få den japanske Formel 1 stjerne tilbage i cockpittet af en Formel 1 racer. Der bliver arbejdet på flere fronter.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/8 2008 klokken 11:08


Takuma Sato har takket nej til flere tilbud om at kører race, herunder Le Mans, for at holde 100 % fokus på at få liv i Formel 1 karrieren igen.

Den efterhånden 31 år gamle Sato, er på det seneste blevet sat i forbindelse med Toro Rosso holdet, der ellers kun gør sig i unge piloter, fordi det er en kendt sag, at Red Bull meget gerne vil ind og have bedre fat i det japanske marked.

Med til at bakke op omkring muligheden for at få Sato til STR, er medejer Gerhard Bergers udtalelser om, at han gerne så, at der kom en erfaren pilot til holdet.

Satos manager, Andrew Gilbert-Scott, har også udtalt, at man arbejder meget målrettet på at få ham tilbage til Formel 1, hvor Gilbert-Scott mener han har fortjent at være.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.