• Forside

Rosberg hurtigst på Monza

Optakten til årets Italienske Formel 1 Grand Prix, på den legendariske Monza bane, tæt ved Milano, tegner godt for Williams piloten Nico Rosberg, der var dagens hurtigste mand, på banen i parken.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2008 klokken 14:08

Nico Rosberg havde med sin Williams racer, det beste løb længe, da han formåede at hive et enkelt point med hjem til holdet, efter weekendens Formel 1 Grand Prix i Valencia.

Nu vil han have mere og testarbejdet på Monza banen i denne uge, er nøglen til et godt resultat.

Det er Williams og ikke mindst Rosberg fuldt ud klar over, så en bedste tid, efter første del af testen, er ikke så ringe endda.

Rosberg var lige under to tiendedele sekund hurtigere end den næsthurtigste mand på den italienske bane, som var McLaren piloten Heikki Kovalainen, der ligeledes var omkring to tiendedele sekund hurtigere end weekendens Grand Prix vinder, Ferrari piloten Felipe Massa.

En af Valencias største positive overraskelser, var helt klart Toro Rosso piloten Sebastian Vettel, men at det ikke kun var en engangsfornøjelse, ville den unge tysker bevise på Monza, hvilket han så tydeligt gjorde, ved kun at være omkring 5 hundrededele sekund langsommere end Massa.

Heidfeld var yderligere to tiendedele sekund efter Vettel, i sin BMW Sauber racer, hvilket var ganske godt af tyskeren, der har haft en meget svær sæson.

Den tætte top, lover godt for det kommende Italienske Grand Prix, som vil blive overværet live af flere skribenter fra BMF1.dk.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.