• Forside

Dennis tilfreds med 2. Pladsen

Efter Europas Grand Prix, der for første gang blev afviklet i den spanske havneby Valencia, udtalte McLaren chefen, Ron Dennis, at de var meget tilfredse med at nøjes med andenpladsen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2008 klokken 14:08


Allerede efter kvalifikationen, skulle Ron Dennis ifølge sine egne udtalelser, have været tilfreds med at ”nøjes” med at holde Lewis Hamiltons placering, når det ternede flag blev viftet, hvilket også var sådan det gik.

”Vi lagde en konservativ strategi for løbet, efter det blev officielt, at Felipe Massa havde sikret sig placeringen foran Lewis,” kom det fra Ron Dennis, i et interview med London View.

Dennis vil ikke bekræfte, at beslutningen skyldtes den mindre skade som Hamilton havde pådraget sig i nakken, hvilket betød at han kørte kvalifikation og løb, med hjælp af smertestillende piller, men han vil heller ikke afvise det.

Dennis mener yderligere, at Hamilton ville have taget pole, hvis han havde haft en lige så let bil som Massa og ved at være forrest, have vundet løbet, på denne nye spanske bane, der nærmest er umulig at overhale på.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER