• Forside

Heidfeld under pres

Efter endnu et ringe løb af BMW Sauber piloten, Nick Heidfeld, er der nu mere eller mindre kommet officielt pres på tyskeren, hvis sæde nu for alvor må siges at være varmt. Theissen udtalte efter løbet, at begge biler burde have scoret point.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/8 2008 klokken 12:08

”Når der er mulighed for det, så bør begge vores biler score point,” udtalte en tydeligt skuffet Dr. Mario Theissen efter Europas Grand Prix, der som de fleste nok har bemærket, blev afviklet i den spanske havneby Valencia i sidste weekend.

Mens Robert Kubica endnu engang formåede at få sin BMW Sauber racer på podiet, måtte Heidfeld nøjes med at se sig placeret som den første mand udenfor pointene, efter Nico Rosberg.

Selvom Heidfeld, der også har gået under navnet Quick Nick, har kontrakt med BMW Sauber for endnu en sæson, så er der nu lagt så alvorligt pres på ham, at han skal til at forbedre sig nu, ellers så er han ude af BMW Sauber holdet.

Heidfelds manager, siges også at være på udkik efter et alternativt sæde, der ikke nødvendigvis behøver at være indenfor Formel 1.
Som erstatning for Heidfeld, er den dobbelte verdensmester Fernando Alonso igen bragt på banen, selvom der er mange der mener, at spanierens fremtid er hos Ferrari.
En ting er dog sikker, BMW Sauber vil ikke hyre Alonso, hvis det kun er for en enkelt sæson.

De kommende to løb, bliver dog afviklet på baner, der bør være gode for BMW Sauber racerne, så måske er det ikke helt slut for Heidfeld endnu, hvis han formår at vise hvad han virkelig kan.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER